NABÍDKA PRODEJE CHALUPY 5+1 V OBCI VANOVICE, OKRES BLANSKO

Cena:  1.999.000 Kč
nebo na hypotéku za 8.609 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej

Okres: Blansko
Město: Vanovice
Ulice:

posun vlevo
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CREDO REAL GROUP a.s.

CREDO REAL GROUP a.s.

Luční 375/3, Moravany u Brna, 664 48
tel: +420 722 455 455
e-mail: info@credoreal.cz, www: www.credoreal.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Michaela Šopíková

telefon: +420722455455
e-mail: m.mackova@credoreal.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 6487920
aktualizováno: 16.4.2024 16:52

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi chalupu v obci Vanovice nedaleko Letovic v okrese Blansko v Jihomoravském kraji.
Jedná se o chalupu nacházející se přímo v obci s překrásným okolím přímo v přírodní oblasti Brněnské vrchoviny a Boskovické brázdy. Původně malý statek v řadové zástavbě u místní komunikace s pozemkem mírně svažitým směrem k zadní části s bezproblémovým přístupem.
Chalupa je zděná, řadová se sedlovou střechou a průjezdem na vlastní pozemek a dále s navazující stavbou užívanou původně k hospodářským účelům. Stavby tvoří společný půdorys ve tvaru písmene “L“ s vlastní částí dvora, který je od sousedů oddělen ocelovým plotem. Obytná část je částečně podsklepena a tvoří obytnou j... Pokračování popisu zakázky >>
ednotku s dispozicí 5+1. Půdní prostor nad ní je přístupný z průjezdu stropním otvorem s dřevěným poklopem. Sklep je vhodný např. ke skladování plodin či k dalšímu využití. Sklep má dvě místnosti, z toho první je o výměře cca 11 m2 a druhá o velikosti cca 12 m2.
Hlavní vstup do chalupy je ze dvora za průjezdem po dvoustranném zděném schodišti s kovovým zábradlím. Za vstupními dveřmi se nachází prostorná předsíň o výměře cca 8,80 m2 se vstupy do koupelny (cca 4,40 m2), která disponuje vanou a umyvadlem, samostatného WC (cca 1,30 m2) a do kuchyně nacházející se vpravo v přední části objektu. Kuchyně, o velikosti cca 20 m2, je prostorná s oknem do dvora, vybavená malou samostatnou komorou (cca 2,50 m2) a je průchozí. Dále se tudy prochází do hlavní přední části chalupy, kde se nachází prostorný obývací pokoj o výměře cca 23,40 m2 s okny s výhledem do ulice, který je dále průchozí do další místnosti, která je o velikosti cca 13,60 m2 (ta může sloužit např. jako ložnice), tato místnost je také vybavena oknem s výhledem do ulice.
Z již výše zmíněné předsíně je také průchod do levé, zadní části chalupy, která dále navazuje na hospodářskou část. Zde jsou k dispozici další dva větší pokoje s výměrami cca 16,50 m2 oba, které jsou v zadní části propojeny, přes původní dvoukřídlé dřevěné dveře chodbou (cca 8,30 m2), která vede do zadní hospodářské části objektu. V neposlední řadě se zde nachází pokoj, do kterého se vchází zadní chodbou a který je o výměře cca 29 m2. Tento pokoj se nachází „ve stodole“ a byl využíván jako skladovací místnost. Tato část chalupy je také podsklepena a nachází se zde kotelna s kotlem na tuhá paliva (cca 18,80 m2) a další technická místnost (cca 19,20 m2), sloužící původně ke skladování paliva.
Navazující hospodářská část objektu je částečně určena k rekonstrukci a částečně již ke zboru. Je tvořena velkou zděnou stodolou se sedlovou střechou o velikosti cca 69,50 m2, která navazuje na již popsanou chalupu. Stodola může sloužit díky velkému vjezdu s vraty k parkování/garážování vozidla, jako prostorná dílna se skladovacími prostory. Ostatní hospodářské stavení pokračující za stodolou jsou ke zboru. Jedná se o 4 skladovací prostory, do kterých se vchází přes stodolu, jsou o velikosti cca 14,30 m2, cca 14 m2, cca 31,20 m2 a cca 53,70 m2. Na stodolu navazuje další hospodářská stavba původně určená k chovu hospodářských zvířat. Nachází se zde tři místnosti o velikostech cca 38,20 m2, cca 23 m2 a cca 62,50 m2. Tato zadní část objektu je však ve špatném technickém stavu, vzhledem k tomu, že zde delší dobu chybí část střechy. Na konci stavby v zadní části dole u zahrady navazuje dále menší dřevěný přístřešek určený také pro provoz hospodářství.
Součástí prodeje je také „ostatní komunikace“ pozemek o výměře 332,0 m2, která se nachází v levé části zahrady a tato umožňuje vlastní přístup tímto směrem, tedy ze zadní části objektu z původní nezpevněné cesty nacházející se v zadní části pod zahradou.
Nabízený objekt je vhodný především pro bydlení nebo kombinace bydlení a podnikání. S rekonstrukcí lze využít také půdní prostory a podkroví, případně také využít část hospodářského objektu. V případě realizace zboru části hospodářského objektu je možné využít a recyklovat stavební materiál, například cihly.
IS (inženýrské sítě) – objekt je napojen na elektřinu 230 V/400 V, obecní vodovod (přivedena nová přípojka/aktuálně nepřipojeno), plyn (aktuálně odpojeno). U stodoly se nachází betonová jímka s ocelovými poklopy propojena do spodní jímky s trativodem, která se nachází ve spodní části pozemku.

Celková plocha má výměru 1011,0 m2, z toho je část pozemek 679,0 m2 veden jako zastavěná plocha a nádvoří se stavbou s číslem popisným a další část, pozemek s výměrou 332,0 m2 – vedený jako ostatní plocha, ostatní komunikace, který umožňuje přístup k nemovitosti ze zadní části.

Popis lokality:
Obec Vanovice se nachází v oblasti kulturního regionu Malá Haná v Jihomoravském kraji v krásné okolní přírodě, pouhých 7 km od města Boskovice a ve vzdálenosti necelých 8 km od města Letovice a cca 30 km od okresního města Blansko. Krajské město Brno je od Vanovic vzdáleno necelých 50 km. V obci Vanovice žije cca 550 obyvatel. Obec se dělí na dvě části, vlastní Vanovice a vesnici Drválovice. V provozu je zde základní škola do 5. ročníku i mateřská škola, pošta, obecní úřad, obecní knihovna, dále také SDH a např. TJ Sokol Vanovice.

Odměna RK není součástí kupní ceny.

Více informací a zejména fotografií najdete na našich webových stránkách.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220/380  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek G

počet zobrazení 49x

Další nemovitosti tohoto prodejce