Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk, Chrudichromy, okr. Blansko, CP 147 m2 - Chrudichromy

Cena:  v RK ---
info v RK

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Blansko
Město: Chrudichromy
Ulice:

posun vlevo
11 4 5 7 6 2 - pergola 2 3 - pergola 3 16 17 3 13 15 18 19 1 10 8 11 20 21 23 2 29
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK ARTOSS realitní kancelář, s.r.o.

ARTOSS realitní kancelář, s.r.o.

Mlýnská 388/68, Brno, 602 00
tel: , mobil: +420 725 885 110
e-mail: brno@artossreality.cz, www: www.artossreality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

David Langr

telefon: 420702123140
e-mail: langr@artossreality.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 319231039
aktualizováno: 9.5.2024 7:10

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme prodej velice pěkného útulného rodinného domu o dispozici 4+kk v obci Chrudichromy.

Obec Chrudichromy se rozprostírá na úpatí kopce Habří 441m, pozvolna skloněného do údolí řeky Svitavy, 3 km severozápadně od Boskovic.

Stavba je v energetické třídě B - velmi úsporná ! Při rozhodování o koupi se jedná o jeden z klíčových parametrů, který Vám zajistí úporné bydlení.

Samotná nemovitost se nachází na konci slepé ulice, pod lesem a v těsné blízkosti přírody.

Dům byl dokončen v roce 2019 a současní majitelé nemovitost užívají od roku 2020. Jedná se o ,,novostavbu,, v místě původního domu, z toh... Pokračování popisu zakázky >>
o důvodu zůstalo původní číslo popisné.

Dům je postaven z pórobetonových tvárnic - Hebl. Zatepleno polystyrenem. Okna - 3 skla, od VPO Protivanov. Strop betonový monolit. Omítky jsou stříkané, sádrové stěrky. Dům má všechna okna situována na jih, francouzského typu. Ke dvěma z nich majitelé instalovali sítě proti hmyzu, tzv. plissé. Všechna tato okna včetně okna ložnice mají elektrické předokenní žaluzie. Světlo do chodby zabezpečuje světlík a to dostatečně. Dokumenty od projektu k dispozici.

Dispozice tedy 4 + KK, 3 ložnice, kdy ze dvou z nich je přístup na terasu, pracovna či šatna, obývací pokoj s KK s přístupem na terasu, samostatné WC, koupelna s WC, chodba, předsíň, technická místnost, šatna, garáž. Předsíň i šatna disponuje stropem o výšce 3,7 metru, což umožnilo instalaci skříní až po strop s cílem vytvořit další úložný prostor. Tuto výšku má i garáž, která má téměř po celé velikosti vytvořenou půdu také za účelem vytvoření velkého ukládacího prostoru. Garáž je dost velká pro jedno auto, motorku, kola na stěnu i zázemí dílny.

Ventilace – do koupelny majitelé instalovali střešní ventilátor z důvodu minimalizace vnitřních kondenzací. V ložnici je decentrální rekuperace.

Sítě – po celém domě je rozvod datové sítě, včetně anténního svodu.

Zabezpečení – dům má instalované 3 kamery, včetně ukládání na HDD. Současně je v domě nainstalovaný alarm Yale, bezdrátový. Jedná se o pir čidla, okenní a kouřová čidla. Hlídá se i zahradní domek.

Topení – elektrické, podlahové, řídí se pohodlně přes mobil.

Energetika – v roce 2022 instalace FVE o výkonu cca 10kw. Rok 2023 je prvním rokem, kdy jej majitelé využívají a předpoklad je min. 1/3 úspory. Vzhledem k tomu, že je dům plně elektrický, dává to smysl.

Nová bioklimatická pergola o velikosti 7,1 x 3,5 v ceně 330 tis., realizace 10/2023.

Zahrada – svahy jsou pokryty tkanou textilií a jutovými rohožemi, na kterých je zásyp z mulčovací kúry a kamení (obvykle moravská droba). V nejprudších svazích jsou půdokryvné rostliny, spíše keře, v menších potom jehličnany, rododendrony, bobkovišně. V posledním patře jsou ovocné keře a stromy. Na pozemku je možné najít tři vyvýšené záhony, které dnes mají samostatný, online zavlažovací systém. V jednotlivých patrech je voda za účelem závlahy již pouze rozvedena tak, aby bylo možné napojit jen krátkou hadici. Na zimu se však musí vypustit.
V druhém patře zahrady je malá terasa z modřínových trámů a wpc prken, kde je akt. malá vířivka. Elektřina k této je dovedena celoročním kabelem po povrchu, aniž by byla vidět a v místě vířivky je instnalována skříň, kde je možno zapojit další spotřebiče, sekačku apod. Po celé zahradě je rozvedeno osvětlení zn. Paulmann. Konkrétně bodová světla, tvořící atmosféru a 3 větším lampy.

Zahradní domek je o velikosti 2 x 2 metry plus terasa, opět z WPC prken, kde je kromě jiného uskladněno palivové dřevo.

Kanalizace – dům je na pojen na vlastní ČOV, kdy voda poté odtéká do místní dešťové kanalizace.

Více napoví prohlídka. Možnosti prohlídek v týdnu od 2.10.2023.

Více info v RK.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřinaneuvedeno  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodastudna  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek B (135 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 40x

Další nemovitosti tohoto prodejce