Stavební pozemek o CP 1201 m2 - ul. Školní, Svitávka, okres Blansko

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně pro
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Svitávka
Ulice: Školní
Aktualizace: 24.06.2024 16:22
Číslo zakázky: 02840
Výměra pozemku: 1201 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Užívat si poklidný život na malém městě procházkami kolem secesních Löw-Beerových vil se vám bezesporu podaří v městečku Svitávka. Leží pár kilometrů od jihomoravských Letovic a nabídne vám vše, co očekáváte od spokojeného maloměstského bydlení.

Jelikož lze aktuálně v této příjemné lokalitě zakoupit stavební pozemek, není k realizaci takového snu daleko.

Rovinatý stavební pozemek obdélníkového tvaru se studnou o CP 1201 m2 se šířkou cca 15 m a délkou 75 m lze dle územního plánu využít k výstavbě rodinného domu se sedlovou střechou, jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Příjezd k pozemku vede z ulice Školní, z níž je také možnost napojení na veškeré inženýrské sítě.

Platný územní plán včetně výkresové dokumentace je k dispozici na stránkách obce Svitávka nebo na stránkách městského úřadu Boskovice.

Koupání v nedaleké přehradě Letovice, lyžování v Olešnici anebo zmrzlina ve stínu krásné secesní vily - takový je život ve Svitávce.
Realitní makléř:

Marek Fryčka, Ing.
tel: 420774696066

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 331 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop