Prodej stavebního pozemků v Nýrově u Letovic, výměra 928 a 1032 m2, klid, příroda, projekt, slepá ulice

Cena: 1 260 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 5 426 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Nýrov
Aktualizace: 18.06.2024 13:45
Číslo zakázky: 6628570
Výměra pozemku: 928 m2
Exkluzivně Vám nabízíme krásné místo k trvalému nebo rekreačnímu bydlení v obci Nýrov, nedaleko Letovic. Parcela je situovaná na konci slepé ulice, zasazena do nerušené přírody a nabízí tak úplný klid, relaxaci a výhled do vzrostlé zeleně.
Ještě stále jsou k prodeji dva skvělé pozemky o výměrách 928 a 1032 m2, které nabízí spoustu možností využití. Pozemky jsou svažité, takže jsou vhodné pro kaskádovité rozložení. Jedno podlaží do ulice ze severní strany, s přístupem a parkováním a dvě podlaží směrem do zahrady s orientací na jih. Na pozemky jsou zpracované kompletní projekty, které lze využít zcela, nebo jen pro inspiraci a představu, jak by to mohlo funkčně vypadat. Voda i elektřina je u pozemku, kanalizace v obci není, je nutné řešit alternativou.
Na pozemcích nejsou žádné překážky, břemena, problémy, které by bránily zahájení stavby nebo byly omezující. Takže můžete jen naplánovat, případně se nechat inspirovat našim projektem a začít stavět. Dle územního plánu je zde možné realizovat stavby k venkovskému bydlení a parametry jsou benevolentní.
Obec Nýrov je 5 min. autem od města Letovice, ležící na exponované trase I/43 Brno – Svitavy. V obci najdete vše potřebné pro spokojený život. Nechybí ze potraviny, základní škola, sportoviště i pohostinství.

Pokud hledáte trochu klidu v dnešní uspěchané době, neváhejte, kontaktujte nás a přijďte se s námi podívat.
Realitní makléř:

Matěj Vítek
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 31 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop