Prodej komerční nemovitosti 567 m2, pozemek 7 142 m2 - Lhota Rapotina

Cena: 9 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 42 639 Kč měsíčně
Druh: jiné
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Lhota Rapotina
PENB: G
Aktualizace: 15.05.2024 13:09
Číslo zakázky: 37227
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 7142 m2
Počet pater: 1
Patro: 1
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi velice výjimečnou nemovitost situovanou na výjimečném místě - budovu bývalé sokolovny v obci Lhota Rapotina, nedaleko od Boskovic.

Podlahová plocha přízemní budovy činí přibližně 567 m2. Na atraktivitě jí přidává také rozsáhlý pozemek o výměře 7.142 m2, který k ní náleží.

Budova je situovaná na kopci za obcí. Vzrostlé stromy a zeleň jí poskytují naprosté soukromí. V průběhu posledních let prošla částečnou revitalizací a aktuálně je stále využívána jako tréninkové centrum. Dispozice původní budovy zůstala téměř zachována. Orientační půdorys je k dispozici v obrázcích.

Budova je napojena na obecní vodovod a elektřinu. Pro odpady je aktuálně využívaná jímka.
Parkování je možné přímo před budovou. Dle platného územního plánu obce spadá pozemek pod budovou do ploch občanského vybavení.

Budova bývalé sokolovny má bohatou historií a dlouhé roky sloužila jako centrum společenských akcí a sportovních aktivit pro obyvatele obce a okolí. Nemovitost samotná, její poloha a rozsáhlý pozemek poskytují nespočet možností pro využití dle vlastních podnikatelských záměrů.

Malebná obec Lhota Rapotina je obklopena přírodou a lesem protkaným turistickými stezkami. Leží přibližně 4 km jižně od Boskovic a přibližně 30 km na sever od Brna.

Budova je k dispozici ihned.
Pro více informací kontaktujte makléře.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 485 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop