Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům

Cena: 4 990 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 21 492 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Ostrov u Macochy
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 07:34
Číslo zakázky: V1413BL002
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 395 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Představujeme vám nabídku rodinného domu nacházejícího se v Ostrově u Macochy. Tento dvougenerační dům 6+2 s garáží a zahradou na pozemku o celkové ploše 395 m2 je ideálním místem pro ty, kteří hledají prostor pro svou rodinu či nové bydlení v blízkosti přírody.

Sousedící s nedotčenou přírodou Moravského krasu a v blízkosti řady turistických atrakcí, včetně kempu Jedovnice, Singletrail Moravský kras, cyklostezek a propasti Macocha, nabízí tento dům v původním stavu nekonečné možnosti pro milovníky přírody a aktivního životního stylu. Navíc, s blízkostí školy, školky, lékařské péče, restaurací a dalších místních služeb, je tento domov ideálním místem pro každodenní život.

Dům je v původním stavu a se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek 3+1, což poskytuje flexibilitu pro různé životní situace, ať už se jedná o společné bydlení více generací pod jednou střechou, nebo využití jedné části pro pronájem a zajištění pasivního příjmu. Zastavěná plocha 122 m2 na pozemku o rozloze 395 m2 zaručuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení a rodinné aktivity na čerstvém vzduchu.

Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Nenechte si ujít příležitost vstoupit do života, kde se snoubí pohodlí, příroda a neomezené možnosti pro aktivní život. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku.
Realitní makléř:

Michaela Šťastná
tel: 420773756728

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 255 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop