Ojedinělá nabídka novostavby uprostřed přírody

Cena: cena v RK
Informace k ceně: Cena na dotaz u makléře
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Lysice
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 10:49
Číslo zakázky: 6553530
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 99 m2
Obytná plocha: 95 m2
Výměra pozemku: 4224 m2
Počet pater: 1
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Ojedinělá nabídka koupě novostavby 3+kk s garáží uprostřed přírody s rozsáhlým pozemkem, který tvoří vrostlé stromy.
Moderní dům ve stylu individuality a stylu k prodeji na hranici chráněné krajinné oblasti v obci Lysice. Jedná se o nemovitost s dispozicí 3+kk s terasou, ideální dispozicí a kvalitním provedením. Nemovitost poskytuje vlastníkům bydlení v přírodě, s dobrou dostupností k veškeré občanské vybavenosti a zároveň krásu okolních luk a lesů.

Nemovitost nabízí úžasný výhled do zeleně a je situována na pozemku o celkové rozloze 4224 m2. Srdce domu tvoří obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem. Celý pokoj je prosklenou stěnou se vstupem na terasu spojen s okolním lesem. Kuchyňská linka disponuje všemi moderními spotřebiči. V prostorné koupelně naleznete mimo prostoru pro pračku a sušičku také vanu a sprchový kout. Ložnice a dětský pokoj jsou vkusně a prakticky zařízené.
Velká garáž poskytuje dostatek místa nejen pro vyšší vozy, ale také uskladnění všech osobních věcí.

Nemovitost je napojena na obecní sezónní vodovod, jako záložní zdroj pitné vody je vrtaná studna. Odpadní vody jsou svedeny do čistírny.

Nemovitost je také výhodně umístěna v blízkosti obce Lysice s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do okolních měst. Nechte se okouzlit tímto unikátním domem, který splní veškerá vaše představy o bydlení.

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat realitního makléře a domluvte si prohlídku této nemovitosti.
Realitní makléř:

Iveta Friedbergová
tel: 734 799 447

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 52 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop