Prodej novostavby RD o CP 193m2, Lipůvka

Cena: 18 390 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 79 206 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Lipůvka
PENB: B 16 kWh/m2/rok
Aktualizace: 26.07.2024 08:25
Číslo zakázky: 02927
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 112 m2
Obytná plocha: 116 m2
Výměra pozemku: 523 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Obec Lipůvka se pyšní výsostným geografickým postavením. Když se vydáte na východ, dorazíte k Moravskému krasu proslulému svými jeskyněmi a krasovými útvary, včetně propasti Macocha. Pojedete-li na západ, zavítáte přímo do náruče pahorkaté Vysočiny. Oběma směry se můžete směle vydat na kole a světové strany každý týden střídat.

Nevšední novostavbu z r. 2023 s dispozicí 5+kk o CP 194m2 v této obci zřetelně definuje čistý stavební styl a prémiová kvalita. Je kompletně vybavený vestavěným nábytkem.

Celý dům je prosycen světlem, designové pojetí celého domu je znát na každém detailu, koupelnu a 2 wc nevyjímaje. Ze všech pokojů v patře vstoupíte na prostornou terasu s panoramatickým výhledem do okolí.

U všech hliníkových oken s trojsklem jsou nainstalovány předokenní žaluzie, v celém domě je vybudována příprava pro klimatizaci. Dům je vytápěn podlahovým teplovodním systémem napojeným na kondenzační kotel. Jedná se novostavbu v energetické třídě B.

Komfortní technické zázemí skýtá místnost s pračkou a sušičkou i zahradní sklad jako součást domu. Za garáží se nachází další technická místnost s plynovým kotlem.

Současné otevřené parkovací stání s wallboxem lze stavebně uzavřít garážovými vraty, před domem mohou parkovat další 2 auta. Systém Jablotron zajistí ochranu domu v době vaší nepřítomnosti.

Zahrada osázená rostlinami a keři se zabudovanou závlahou a retenční nádrží obklopuje dům a dotváří klidné relaxační zázemí.

Nevšední pomyslná třešnička na dortu-luxusní kuchyně se spotřebiči De Dietrich s obklady, na nichž původní majitel skutečně nešetřil. Na první pohled i na ten druhý.

Skutečně krásný dům.
V Lipůvce.
Realitní makléř:

Jan Roztočil, Mgr.
tel: 420776149820

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 192 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop