Prodej RD 2+1 Rudka u Kunštátu

Cena: 3 700 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 936 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Kunštát
PENB: G
Aktualizace: 14.04.2024 08:43
Číslo zakázky: 6473950
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 87 m2
Výměra pozemku: 1383 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
V Rudce u Kunštátu, v krásném klidném prostředí na úpatí Českomoravské vysočiny, nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou, vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci.

Celková plocha pozemku se zahradou je 1.383 m2, domem zastavěna plocha 87 m2. Dvůr za domem poskytuje soukromí, v zahradě obklopující dům dvě studny, před domem i v zahradě za ním je množství ovocných stromů. Uspořádání ploch kolem domu vybízí k zahrádkaření, hospodaření. Celý pozemek patřící k domu je v územním plánu veden jako plocha k zástavbě, je možno jej využít i pro stavbu dalšího domu.

Dům o dispozici 2+1 je po částečné rekonstrukci, má vsazena nová okna, proběhly úpravy interiéru. Obytný prostor přístupný z kryté verandy, zápraží, sestává ze vstupní chodby 3m2, z pokojů 12 a 20 m2, z kuchyně 12 m2, z koupelny 7 m2, samostatného WC a propojovací chodby. V části domu nyní nevyužívané pro bydlení byla plánovaná dostavba dalších pokojů a zádveří o přestavbu zápraží a rozšíření zastavěné plochy.

Dům je napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci. Vytápění je ústředním topením, ohřev vody plynovým kotlem. Na pozemku dvě funkční studny, z jedné přes udržovanou domácí vodárnu dům možno zásobovat vodou.

V Rudce základní občanská vybavenost, kousek od domu je i koupaliště. V necelých 2 km vzdálené střediskové obci Kunštát je další potřebná vybavenost - školka, škola, pošta, lékaři, obchody, služby, restaurace, cukrárna, sportoviště, koupaliště, krásný zámek s rozlehlým zámeckým parkem a krásným výhledem do kraje. Kunštát je známý i pořádáním mnoha kulturních akcí, koncertů. Každoročně zde probíhá vyhlášený hrnčířský jarmark, svátky řemesel a další. V nedaleké Olešnici vyhlášené lyžařské středisko s umělým zasněžováním. Z Kunštátu dobré autobusové spojení do 12 km vzdálených Boskovic, 20 km do Blanska, necelých 40 km do Brna.

Výhodou je klidné místo, možnost rozšíření obytných prostor, velká zahrada, využitelná k hospodaření i k další zástavbě, vlastní zdroj vody, množství plodících ovocných stromů, nádherné okolí, možnosti turistiky, houbaření.

Cena za nemovitosti 3.700.000,- Kč + provize RK. Pro bližší informace a sjednání prohlídky telefonicky kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Stanislav Šamšula
tel: 776 855 855

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 105 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop