Prodej rodinného domu Knínice u Boskovic

Cena: 6 980 000 Kč
Financování:na hypotéku za 30 063 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Knínice u Boskovic
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 10:49
Číslo zakázky: 6544800
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 102 m2
Obytná plocha: 166 m2
Výměra pozemku: 676 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Kouzelný dům o dispozici 3+1 se samostatně stojící garáží, venkovní kuchyní a bazénem ke koupi ve vesnici Knínice, v okrese Blansko v Jihomoravském kraji. Tento malebný dům, č.p. 191, se nachází na pozemku o celkové rozloze 676 m2 a nabízí obytnou plochu 166 m2. K dispozici je také zahrada o rozloze 518 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci v přírodě.

Tento moderní dům byl postaven s láskou ke každému detailu a nabízí celkovou užitnou plochu 346 m2 na třech nadzemních podlažích. V interiéru najdete prostorný pokoj s krbovými kamny a úchvatným výhledem na okolní krajinu, kuchyň s jídelnou a stylovými krbovými kamny, moderní koupelnou. Dům byl renovován v roce 2008 a nabízí veškeré moderní vybavení pro pohodlný a luxusní život. Ve vedlejší budově je prostorná garáž a technická místnost. Nad garáží je další prostor, který je možné upravit pro bydlení.

Díky své výhodné poloze a dobré dostupnosti veškerých občanských a obchodních služeb je tento dům ideální volbou pro rodinný život. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a škol. Doprava do okolních měst je také velmi pohodlná díky dobré dostupnosti veřejné dopravy.

Pokud hledáte perfektní rodinný dům v klidném prostředí obklopeném přírodou, tento kouzelný dům v Knínicích je pro vás to pravé. Pro více informací či prohlídku kontaktujte našeho makléře prostřednictvím uvedeného kontaktního údaje. Tato nemovitost je skvělou investicí do budoucnosti a může se stát vaším novým domovem, kde zažijete štěstí a pohodu každý den. Nenechte si ujít tuto úžasnou příležitost a získejte svůj vysněný domov ještě dnes!
Uvedené plochy v inzerci jsou pouze informativní, cena je za objekt.
Realitní makléř:

Iveta Friedbergová
tel: 734 799 447

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 77 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop