Prodej bytu 2+1 Blansko, Absolonova

Cena: 4 170 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 960 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Blansko
Ulice: Absolonova
PENB: G
Aktualizace: 13.05.2024 14:08
Číslo zakázky: 6504320
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 694 m2
Obytná plocha: 54 m2
Patro: 1
Vodovod: obecní
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
25 km severně od Brna, v Blansku, v žádané lokalitě Sever, Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný dobře prosvětlený byt 2+1 s lodžií, sklepem.
Dispozičně dobře řešený byt se nachází v 1. patře bytového domu na ulici Absolonova, v klidném místě bez většího provozu, přitom nedaleko centra města. Po právě dokončené rekonstrukci jsou v bytě nové rozvody, instalace, nová okna, kuchyně, koupelna, WC, nové podlahy, vnitřní dveře, připravené k výměně jsou i vchodové dveře do bytu.
Byt o celkové ploše 54 m2 se skládá ze vstupní rozdělovací chodby, z ní vstup do východně orientované prosvětlené kuchyně s velkým jídelním koutem o ploše 13 m2. Samostatné pokoje o ploše 16 a 12 m2 jsou orientovány na západ, z jednoho z pokojů na lodžii 6 m2. Koupelna s vanou a WC je přístupná z rozdělovací chodby. K bytu patří sklep o ploše 2,5 m2, možnost využívat společné prostory patřící k domu.
Výhodou je žádaná lokalita, zmodernizovaný byt, dobrá orientace pokojů, 1. patro.
Blansko, ležící v krásné krajině na samém okraji Moravského krasu, je díky své poloze a dopravnímu napojení vyhledávanou lokalitou. V blízkosti volná příroda, necelých 600 metrů od bytu vodní nádrž Palava. Atraktivní místa Moravského krasu nabízí možnost turistiky, relaxace. V místě je veškerá potřebná občanská vybavenost, služby, obchody, sportoviště. Z místa přímé vlakové spoje do Brna v pravidelných půlhodinových intervalech, velmi dobré autobusové spojení do okolních měst a obcí.
Po doložení průkazu energetické náročnosti zveřejníme aktuální kategorii PENB, do doby doložení uvádíme kategorii „G“. V případě zájmu pro vás zajistíme financování. Cena bytu 4.170.000,- Kč + provize RK.
Pro bližší informace a sjednání prohlídky telefonicky kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Stanislav Šamšula
tel: 776 855 855

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop