Byt 3+kk s balkonem a krytým parkovacím místem

Cena: 5 312 547 Kč
Informace k ceně: Včetně provize a právního servisu.
Financování:na hypotéku za 22 881 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Blansko
Lokalita: Adamov
Ulice: Smetanovo náměstí
PENB: D 105 kWh/m2/rok
Aktualizace: 10.04.2024 20:26
Číslo zakázky: 00277
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Dostupné bydlení v dosahu Brna a zároveň obklopené překrásnou přírodou? To Vám můžu nabídnout v nově vznikající Rezidenci Adamov. K prodeji je moderně řešený byt o dispozici 3+kk a rozměru 70,7 m2. K bytu náleží prostorný balkon s výměrou 12,20 m2. Byt se nachází v 3. NP podlaží domu a náleží k němu sklep a parkovací stání.

Byt bude kromě osazení kuchyňské linky zcela zařízen a připraven k bydlení. V rámci klientských změn si můžete zvolit obklady, vybavení koupelny či podlahovou krytinu.

Rezidence Adamov nabízí čtyři obytná podlaží s celkem 41 bytovými jednotkami a suterén sloužící pro parkování. Bytový dům je rozdělen na dvě neprůchozí části, z nichž každá část disponuje vlastním výtahem. Kolaudace je plánovaná na začátek roku 2025. Aktuální stav projektu je takový, že je hotová střecha, osazují se okna, dělají vnitřní rozvody a omítky. Fotky jsou ilustrační - aktuálně čekáme na nafocení současného stavu.

Město Adamov leží uprostřed malebné krajiny Moravského krasu a kromě nádherného okolí s nespočtem turistických a cyklistický tras vybízejících k příjemně strávenému volnému času nabízí i skvělou dostupnost do Brna. A to nejen autem, ale i vlakem. Autobusové i vlakové nádraží je jen pár minut chůze od bytového domu. V Adamově je také k dispozici výborná občanská vybavenost. V těsné blízkosti domu najdeme obchod s potravinami, zdravotní středisko, školu, školku, dětské sportoviště nebo třeba knihovnu.

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 69 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop